Colpbol

L’esport que no deixa mai ningú “fora de joc” Fonaments i Didàctica

Autor: Juanjo Bendicho

ISBN: 978-84-122445-2-6

Sinopsis

Llibre que integra els aspectes essencials del Colpbol des de diverses vessants d’una forma senzilla, didàctica i descriptiva.

L’obra desenvolupa els eixos didàctics per a l’ensenyament del Colpbol, desenrotllant les seqüències didàctiques bàsiques per a la seua implemen- tació a diferents nivells educatius i les claus metodològiques generals.

L’apartat especial sobre el reglament esclareix al lector el perquè de cada element reglamentari del joc i recull a més la descripció de les seues bases pedagògiques i particularitats i la seua vessant competitiva.

Un manual que dota al lector dels ressorts i recursos necessaris per a co- néixer el Colpbol, navegant pels seus orígens, fonaments i valors, i endin- sant-se en el marc didàctic com a exemple de la força del Colpbol com a eina educativa experimentada i contrastada.

(obra publicada en lengua valenciana)

Precio: 12,95€

Pulsar para comprar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *